MultiSmoke beschikt over een groot assortiment aan Rookovens & Rookoven Accessoires

Alle rookovens van MultiSmoke zijn zowel in roestvast staal als in galva leverbaar

270,00

Direct leverbaar

390,00

Direct leverbaar

4,95

Direct leverbaar

18,00

Direct leverbaar

259,95

Direct leverbaar

88,00

Direct leverbaar

78,00

Direct leverbaar

8,95

Direct leverbaar

Rookboek nu digitaal

Ons rookboek Rook jij Rook ik is vanaf nu digitaal te downloaden. Het rookboek is verkrijgbaar in PDF formaat en Epub formaat.

Rookrecepten

Er staan weer heerlijke rookrecepten online. Dit jaar belooft een geweldig rookjaar te worden. Of het nu om roken van vis of vlees gaat.

Rookoven accessoires

Multismoke heeft een ruime keuze aan rookoven accessoires. Ook zijn wij leverancier van verschillende soorten rookhout en rookkruiden.

Garantie

Multismoke is producent en leverancier van rookovens. Een gevestigde naam als het om rookovens gaat. Onze rookovens worden met de hand gemaakt en zijn van uitmuntende kwaliteit. Daarom geven wij 24 maanden garantie op onze rookovens.

Bekijk hier hoe Hans van Multismoke uitleg geeft over de werking van een rookoven

Wist u dat vis roken en vlees roken met een rookoven niet alleen lekker is, maar ook nog eens gezellig en gezond?
Er komen namelijk geen vetten of olie aan te pas  Een rookoven kunt u ook kopen als vervanging of toevoeging van de barbecue. Want het roken van vis, vlees, of schaaldieren in een rookoven is erg leuk. Hoe leuk is het om bijvoorbeeld je zelf gevangen vis voor te bereiden en te roken in een rookoven… Een gezellig samenzijn met vrienden en familie in uw tuin.

Je kan bijna van alles roken met een rookoven.
Vis, vlees, groente, noten, paddenstoelen zijn allemaal te roken in een rookoven. Roken van vis en vlees is gezond en past heel goed in een vetarm dieet. Er wordt namelijk geen vet of olie gebruikt om in te bakken.  Roken met een rookoven is dus niet alleen leuk en gezond maar ook nog eens makkelijk om te doen. Wilt u meer informatie over rookovens? Schroom dan niet en neem vrijblijvend contact op met Multismoke. Wij staan u graag te woord en maken u waarschijnlijk nog nieuwsgieriger en enthousiaster als dat u al was. Bekijk het filmpje op onze website maar eens. U zal zien hoe eenvoudig het roken met een rookoven is.

Alle rookovens worden zeer compleet geleverd inclusief 24 maanden garantie