Algemene voorwaarden Rien de Wolf B.V.

1. Algemeen

1.1 Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle overeenkomsten tussen Rien de Wolf B.V. en de klant. Door een bestelling te plaatsen geeft de klant te kennen akkoord te gaan met de levering- en/of betalingsvoorwaarden. De overeenkomst komt tot stand op het moment van acceptatie van het aanbod en het voldoen aan de daarbij gestelde voorwaarden.

1.2 Rien de Wolf B.V. kan indien sprake is van gewijzigde inzichten te allen tijde haar levering- en/of betalingsvoorwaarden aanpassen. Deze voorwaarden gelden voor iedere overeenkomst tussen Rien de Wolf B.V. en de klant waarop aanbieder deze voorwaarden van toepassing heeft verklaard, voor zover van deze voorwaarden niet door partijen uitdrukkelijk en schriftelijk is afgeweken.

1.3 De aangeboden goederen worden zo duidelijk mogelijk afgebeeld en beschreven.

 

2. Prijzen

2.1 Zolang de overeenkomst niet tot stand is gekomen is Rien de Wolf B.V. bevoegd de in de webwinkel vermelde prijzen en de verdere voorwaarden te wijzigen.

2.2 Alle prijzen in de webshop zijn inclusief BTW, exclusief kosten van verzending. De kosten voor verzending worden in het menu ‘Verzendkosten’ en ook in de winkelwagen aangegeven.

 

3. Betaling

3.1 Betaling geschiedt per Ideal, Creditcard of vooruitbetaling via bank- of giro en dient te zijn voldaan binnen 7 dagen nadat een bestelling is geplaatst en dus de koopovereenkomst is gesloten.

4 . Levering

4.1 Als de betaling goed verlopen is, wordt uw pakket samengesteld met de artikelen die u hebt besteld. Over het algemeen worden de bestelde artikelen dan de werkdag daarna verstuurd. Bestellingen worden, op het opgegeven adres, bij u thuisbezorgd door DPD.

4.2 Indien u niet thuis bent als de postbode langs komt laat deze een berichtje achter. Hierop staat vermeld bij welk postkantoor u het pakketje kan halen. Als na enkele weken uw bestelling nog niet afgehaald is, wordt deze naar Rien de Wolf B.V. teruggestuurd. Neem in dit geval contact met ons op, dan sturen wij uw bestelling opnieuw naar u toe.

4.3 Ondanks alle zorgvuldigheid die wij bij bestellingen in acht nemen, kan het voorkomen dat een bestelling niet of onvolledig wordt geleverd. In dat geval kunt u dit tot 14 dagen na uw bestelling per e-mail bij ons melden en wordt de levering eventueel op onze kosten aangevuld of opnieuw gedaan.

4.4 Rien de Wolf B.V. draagt het risico van beschadiging en verlies der artikelen tijdens transport. Nadat de artikelen door klant in ontvangst zijn genomen, gaat het risico van beschadiging en verlies op de klant over.

5. Eigendomsvoorbehoud

5.1 Afgeleverde artikelen blijven eigendom van Rien de Wolf B.V., totdat u aan al uw (betalings) verplichtingen heeft voldaan. Dit geldt ongeacht voor welk afgeleverd artikel de betalingsverplichting is ontstaan.

5.2 Rien de Wolf B.V. is onherroepelijk gemachtigd, zodra de klant met welke verplichting dan ook in gebreken is, de artikelen die het eigendom van Rien de Wolf B.V. zijn gebleven bij de klant terug te nemen.

6 . Retourrecht

6.1 Indien de klant een artikel wil retourneren, dan kan dit door binnen 7 dagen na ontvangst het ongedragen onbeschadigde artikel met alle originele labels aan het artikel in de originele, onbeschadigde verpakking terug te sturen naar: Rien de Wolf B.V., Papaverweg 43,1032KE Amsterdam. Uitzondering hierop is dat SALE-artikelen, die dus in de opruiming zijn, niet geretourneerd kunnen worden met restitutie van het aankoopbedrag. Deze SALE-artikelen kunnen uitsluitend geruild worden voor een artikel met een gelijkwaardige prijs of voor een artikel met een hogere prijs met bijbetaling.

ARTIKELEN EN SALE ARTIKELEN MET EEN KORTING VAN 50% OF MEER KUNNEN NIET GERUILD OF GERETOURNEERD WORDEN.

6.2 Rien de Wolf B.V. dient voorafgaand aan de retourzending per E-mail op de hoogte gesteld te worden van de zending. Het E-mail adres is: info@multismoke.nl

6.3 Rien de Wolf B.V. betaalt binnen 28 dagen na ontvangst van uw retourzending het aankoopbedrag minus de verzendkosten terug. De verzendkosten voor het retourneren van een artikel komen voor uw eigen rekening.

6.4 Ongefrankeerde zendingen kunnen wij niet in ontvangst nemen.

6.5 In geval van retourzending draagt de klant het transportrisico. Nadat de artikelen door Rien de Wolf B.V. in ontvangst zijn genomen, gaat het risico van beschadiging en verlies op Rien de Wolf B.V. over.

 

7 Aansprakelijkheid

7.1 Rien de Wolf B.V. is niet aansprakelijk voor door haar verstrekte adviezen, eventuele onjuiste vermeldingen in de website en/of druk -en zetfouten op promotiemateriaal, door leveranciers of producenten verstrekte technische gegevens en niet voorzienbare en redelijkerwijs niet controleerbare slechte kwaliteit van de producten.

7.2 Rien de Wolf B.V. geeft geen garanties over de inhoud en werking van deze website. Rien de Wolf B.V. aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor gebreken in deze website, problemen met het oproepen en bestellen van artikelen.

7.3 Uitsluiting van aansprakelijkheid geldt niet voor schade die te wijten is aan opzet of grove schuld aan de zijde van Rien de Wolf B.V. of personen waarvoor zij wettelijk aansprakelijk is en deze aansprakelijkheid niet kan worden uitgesloten, in welk geval de aansprakelijkheid is beperkt tot vergoeding van directe schade aan personen of zaken, waaronder gegevensverlies niet wordt begrepen.

8. Privacy

8.1 Op de website van Rien de Wolf B.V. worden algemene bezoekgegevens bijgehouden. Het doel hiervan is om de inrichting van de website voor u te optimaliseren. Ook kunnen de gegevens worden gebruikt om voor u meer gerichte informatie en aanbiedingen op de site te zetten. Op deze wijze kunnen wij onze dienstverlening aan u verder optimaliseren.

8.2 Wij hanteren bij het gebruik van uw persoonlijke gegevens de opgestelde wetgeving. Rien de Wolf B.V. gebruikt de gegevens van de klant voor (interne) marketingdoeleinden, zoals bijvoorbeeld het toesturen van nieuwsbrieven.

8.3 Rien de Wolf B.V. zal in geen geval uw gegevens doorgeven aan derden.

9. Overige bepaling

9.1 Op alle overeenkomsten tussen Rien de Wolf B.V. en de klant is Nederlands recht van toepassing.

Contact

Rien de Wolf B.V.

Papaverweg 43

1032KE Amsterdam

Voor algemene informatie: info@multismoke.nl

Tel: +31 (0)20 6361996 (ma t/m vrij 9.00 – 17:30 uur zaterdag 9.00-17.00 uur) Bij geen gehoor door drukte adviseren wij om een mail te sturen naar info@multismoke.nl.nl

KVK-nummer: 77310926

BTW-nummer: 860967189B01